YAŞIYORUZ

Okullarımızda eğitim alan çocuklar “bir evlerinden diğerine” gelmiş olmanın rahatlığıyla güne başlıyor. Çocuklarımızın fiziki, duygusal, zihinsel ve ruhsal açıdan kendilerini tam anlamıyla güvende hissedecekleri bir ortam sunmak ilk hedefimiz.

ÖĞRENİYORUZ

Eğitimde uluslararası başarılara sahip ülkelerin eğitim modellerini Türkiye’ye getiriyoruz. Öğrenmeyi sadece sınıf içi aktiviteler ve derslerle sınırlayan anlayışın ötesinde bizim çocuklarımız oyun oynarken de öğreniyor, bahçeye çıktıklarında “doğa ana”dan da.

EĞLENİYORUZ

Oyunlar ve sanatsal çalışmalar, çocukların eğlence dolu dünyasının olmazsa olmazı. Tabii bizim okulumuzun da. Deyim yerindeyse çocuğun laboratuvarı olan oyun, onları hayata hazırlıyor, sosyal ilişkilerini düzenliyor ve bolca kahkaha attırıyor.

BÜYÜYORUZ

Beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimindeki etkisi kadar sağlıklı bir geleceğe olan desteğinin de farkındayız. Okulumuzda şeflerimiz tarafından hazırlanan kahvaltı, öğle yemeği ve ara öğünlerden oluşan menülerimiz uzman diyetisyenler tarafından hazırlanıyor, gıda mühendisimiz tarafında sürekli kontrol ediliyor.

SAĞLAM KARAKTER

Herkesin ideali, çocuklarla büyüklerin birbirlerine saygılı bir şekilde etkileşim kurmaları, birbirlerini dinlemeleri, birbirlerinden yeni şeyler öğrenmeleridir, değil mi?

OYUN ve NEŞE

Çocukların gelişimlerinde çok önemli yer tutan “Oyun”un Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Anlaşması’na göre onlara verilmiş bir hak olduğunu biliyor muydunuz?

İLETİŞİM ve OKUMA-YAZMA

Çocuklar, kelime dağarcıklarını, nesnelerle isimleri birbirleriyle ilişkilendirmeyi, hislerini ya da düşüncelerini anlatmak için kelimeleri kullanmayı hızlıca öğrenirler.

FARKLILIK ve FARKINDALIK

Eski kıyafet ya da oyuncaklarını yaşıtlarıyla paylaşmayı, kullandıktan sonra ışıkları ve suyu kapatmayı öğrenmek, çocuklar için farkındalık algısının ilk adımıdır.

Programlar

3 Yaş

4 Yaş

5 Yaş

Etkinlikler ve Atölyeler

Öğrenciler farklı branşlara ait etkinliklere, oyun gruplarına ve atölyelere katılarak temel becerilerini geliştiyor.

Oyun Grupları

Oynarken Öğren

Müzik - Dans - Hareket

Sanat

Atölyeler

Oyun Sandığı

El Sanatları

Eğlenceli Bilim

anaokulgunlukleri

yakından incelemek için lütfen tıklayınız...

Aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Levent Anaokulu

Levent Mahallesi Sümbül Sk. No: 2 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul (0212) 325 3500

Cadde Anaokulu

Bağdat Cd. 228/B 34728 Caddebostan- Kadıköy/İstanbul 0216 369 10 00