Büyüyoruz

Beslenme

Beslenmenin çocukların bugünkü fiziksel ve zihinsel gelişimindeki etkisi kadar sağlıklı bir geleceğe olan desteğinin farkındayız. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşan öğünlerimiz uzman diyetisyenler tarafından belirlenen menülerden oluşuyor. Doğal beslenmeye olan inancımızla mevsiminin en güzel meyve ve sebzelerini, kurubaklagillerden tahıllara sağlıklı öğünler için gereken tüm besin gruplarını lezzetle buluşturuyoruz. Yeni tatları denemeleri için çocuklarımızı cesaretlendiriyoruz ve sağlıklı beslenme alışkanlığına zarar verecek uygulamalara asla yer vermiyoruz. Aylık yemek listelerimizi velilerimizle paylaşıyoruz.

Sağlık

Çocuklarımızın sağlığı ile ilgili her türlü durumu yakından izliyoruz. Kayıt sırasında ya da ön görüşmelerde veliden çocuğun sağlık durumuna ilişkin ayrıntılı bilgi istiyoruz. Böylece onu daha yakından tanıyıp ihtiyaçlarını önceden fark edebilme fırsatı yakalıyoruz. Okulumuzda gün içinde rahatsızlanan öğrencilere ilkyardım alanında eğitimli öğretmenlerimiz tarafından gerekli müdahalede bulunuyoruz, veliyi anında durumdan haberdar ediyoruz.

Uyku

Çocuklar uyurken büyüyor. Öğlen uykusuna devam eden miniklerimiz için rahatlıkla uyuyabilecekleri ortamlar sağlıyoruz. Uyandıklarında, dinlenmiş ve güçlenmiş bir halde arkadaşlarına katılıyorlar.