Çift Dilli Eğitim

Çift dilli eğitim sistemi çocuğun zekâ gelişimi, sağlıklı iletişim kurması ve farklı bakış açıları geliştirmesine katkılar sağlamaktadır.

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce/Fransızca olarak iki dilde öğrenmektedirler.

Anaokulu

Anaokullarımızda tam zamanlı İngilizce ve Fransızca eğitim verilmektedir. Fark yaratan Four Pillars ile öğrencilerimiz oyun ile yabancı dili öğrenmektedir. Anaokulumuzda da yine MEB tarafından da onaylanmış Yabancı Dil Programımız uygulanmaktadır.

İlkokul

İlkokulda öğrencilerimiz Matematik ve Fen derslerini İngilizce olarak almaktadırlar. Öğrenlerimiz ayrıca İngilizce dersi de görmektedirler. İlkokulumuzda uygulanan CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir.

İngilizce dil bilgisi dersleri sonrasında öğrencilerimiz 4 beceride ( okuma, konuşma, yazma, duyma ) İngilizceyi öğreneceklerdir. İkinci yabancı dil olarak Fransızca almaktadırlar. Fransızca dersleri öğrencilerin en çok ilgi gösterdikleri dersler arasında yer almaktadır.

Ortaokul

Ortaokulumuzda derslerimiz İngilizce olarak işlenmektedir.

Ortaokulda İngilizce işlenen derslerin dışında İngilizce dil dersi mevcuttur. Ortaokulda de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir.

Ortaokulumuzdan devam eden öğrenciler ile İngilizcesi yeterli olan öğrenciler ise EAL programı çerçevesinde İngilizceleri her akademik yıl için belirlenmiş olan seviyeye getirilecektir. Böylece mezun olan öğrenciler çok iyi düzeyde İngilizceye sahip olmaktadırlar.

İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı mevcuttur. Ortaokulumuzda öğrencilerimiz için Fransızca ikinci yabancı dil olarak verilmektedir.

Lise

Lise de derslerimiz İngilizce olarak işlenmektedir. Anaderslerin dışında İngilizce Dil Dersi de mevcuttur.

Lisemize ortaokuldan devam eden öğrenciler ile İngilizcesi yeterli olan öğrenciler ise EAL programı çerçevesinde İngilizceleri her akademik yıl için belirlenmiş olan seviyeye getirilecektir. Böylece mezun olan öğrenciler çok iyi düzeyde İngilizceye sahip olmaktadırlar.

Lisemizde İngilizce işlenen derslerin dışında İngilizce dil dersi mevcuttur. Lise de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir.

Lise de hazırlık sınıfımız vardır ve İngilizcesi yeterli olmayan öğrencilerimiz için ESL programımız mevcuttur.

Lisemizde öğrencilerimiz için Fransızca ikinci yabancı dil olarak verilmektedir. Öğrenciler Fransızcayı iyi bir seviyede öğreniyor ve kullanıyor olmaları okulumuz için çok önemlidir.

Fransızca

Fransızca eğitimine önem veren okulumuzda Fransızca ikinci yabancı dil olarak verilmektedir. Öğrenciler her yıl artan seviyede bir Fransızca ile ilerleyeceklerdir. Fransızca için FSL programı çerçevesinde eğitim materyalleri Fransızca olarak hazırlanmıştır.

Türkiye’de bulunan Francophone yani Fransızca eğitim veren okulların ortaokullarından okulumuzu tercih eden öğrencilerin

Fransızcaları okulumuzda alacakları eğitim ile daha üst seviyelere çıkmaları da sağlanmaktadır.

Uluslararası Projeler

Okulumuzda öğrencilerimiz başta Kanada ve Amerika ile olmak üzere uluslararası projelere katılırlar.

Eğitim Destek Programları – Haftasonu

Dünyaca ünlü Smart Coaching ile hayallerinizdeki üniversitelere gireceksiniz. ...

Eğitim Destek Programları – Haftasonu