Çift Diploma: Uluslararası Diplomalı Milletine ve Ülkemizin Değerlerine Bağlı Dünya Vatandaşları

Çift Diploma

Sistemimiz dahilinde olan okullarda öğrenciler okulların sunduğu sisteme göre derslerini alabilmektedir. Bu konuda her okulun uyguladığı program dahilinde eğitimler yapılmaktadır.

Örneğin, öğrencilerimiz; tercih ettikleri takdirde, anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenebilmektedir. İlkokuldan başlatarak Matematik, Fen Bilimleri ve uygulamalı derslerin İngilizce sunulmasıyla, tüm öğrencilerimiz dünya standartlarında bir eğitim almaktadırlar.

Tüm dersleri çift dilli olarak öğreniyor olmak, öğrencilerimizi geleceğin rekabetçi dünyasına bir adım önde hazırlanmalarını sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ikinci dil olarak da Fransızca alırlar. Anaokullarımızda tam zamanlı Fransızca sınıflarımız bulunmaktadır.

Güçlü ve Yoğun Akademik Program

Lisemizde uygulanan eğitim programı, ulusal müfredata uygun derslerin alınmasının sonrasında fark derslerinin online olarak Kanada’dan alınması ile oluşmaktadır. Böylece öğrencilerimiz hem Türk hem de Kanada eğitim sistemlerinin hedef kazanımlarının tümünü kapsamış olmaktadır.

Lisemizden mezun olacak öğrencilerimiz; Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından verilen lise diplomasına ek olarak, Kanada ve dünyanın diğer ülkelerinde de geçerli olan bir diplomayla sahip olurlar.

Üniversite Başvuruları

İki ülkenin diplomasına sahip olarak liseden mezun olan öğrencilerimiz, üniversite eğitimini Türkiye’nin ya da Kanada’nın seçkin üniversitelerinde okuyabilme şansını yakalayabilmektedirler. Öğrencilerimizin lise mezuniyetinde aldıkları çift diploma; onların yurt dışı üniversitelere kabullerinde burs kazanmalarında büyük avantaj sağlamaktadır.

YapıTaşları

Bunun dışında eğitim sistemi içinde aldıkları değerler ile akademik ve sosyal hayatta kullanacakları yapıtaşlarına da sahip olmaktadırlar.

İş Hayatı

Öğrencilerimiz erken yaşta kazandıkları dil becerileri ile iş yaşamlarının her kademesinde kullanacakları akıcı bir İngilizce ve ikinci dil olarak da Fransızca ile mezun olacaklardır. Çift Diploma programı sayesinde öğrencilerimiz her zaman milletine ve ülkemizin değerlerine bağlı uluslararası bir dünya vatandaşı olarak yetişeceklerdir. Bunun en önemli ispatı da ileriki yaşamlarında kullanacakları ikinci diplomanın kendisidir.