College Counseling: Yurtdışı Üniversite Danışmanlık

Bir üniversiteyi veya üniversiteyi seçmek, okumak için bir yer seçmekten daha fazlasıdır, hedeflere ulaşmak için önemli bir adımdır.

Üniversite aslında yetişkin hayatının başlangıcıdır ve bu yüzden çok dikkatli düşünmeyi, tartışmayı ve planlamayı gerektiren bir süreçtir.Okulumuz öğrencileri için bu hedefe giden yolda yeterince erken başlıyorlarsa ve mevcut kaynakları ve tavsiyeleri kullanırlarsa, hangi üniversitelerin ve kolejlerin başvurabileceği ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir üniversite veya üniversite seçecekleri konusunda iyi bilgilendirilmiş kararlar alabilmektedirler.

Okulumuz, üniversiteye / üniversiteye gitmenin 12 yıllık eğitimin doruk noktası olduğunu ve öğrencinin hayatında önemli bir adım olduğunu kabul eder. Ayrıca, üniversite / kolej seçim sürecinin öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler ve danışmanlar arasında çok fazla zaman ve görüşme gerektiren bir konu olduğunu da kabul eder. Okulumuz öğrencilere ve ailelerine yardımcı olacak kapsamlı bir danışmanlık programı oluşturmuştur ve Smart Coaching ® sistemi ile üniversite hedefine rahatlıkla ulaşabilmektedirler .

Uluslararası bir okula yakışan öğrencilerimiz dünya çapında prestijli üniversitelere Smart Coaching ® sistemi ile başvurmakta ve kabul edilmektedir.

Spor ve Sanat alanları ile ilgili uluslararası üniversitelere yapılan başvurularda istenen portfolio yani dosya sunumları için hazırlıkları da yine okulumuz bünyesinde bulunan uluslararası ofis tarafından yapılmaktadır. Bu öğrencilerin lise eğitimleri boyunca yapacakları tüm hazırlık çalışması öğrenci ve velinin katılacağı görüşmeler ile birlilkte gerçekleştirilmektedir.

Uluslararası Üniversiteler

Dünyanın en önemli üniversiteleri bugün Türkiye'deki tercihlerini ileri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen okullarımızdan yana kullanıyor.

Industry 4.0

I. Sanayi Devrimi: 1780’li yıllarda, buhar makinasının icadı ve makine gücü ile üretim II. Sanayi Devrimi: 1870’li yıll...

Industry 4.0