Değerlerimiz

Erken çocuklukta öğrenme, bir bireyin büyümesi ve gelişimi için kritik önem taşır. Çocuğunuzun gelecekteki gelişimi ve öğrenimi için sağlam bir temel sağlayacak olan kendine güven duygusu, olumlu tutumlar ve sosyal davranış sorumluluğunu geliştirmek bizim öncelikli değerlerimizdir. Bu, çocuklarınızın anaokuluna girdiği andan itibaren başlar ve tüm okul yaşamları boyunca da devam eder.

Çocuklar, oldukları halleriyle değerlidirler ve düşündüklerini ifade etmek için dil, sanat, müzik ve diğer iletişim araçlarını kullanmaya teşvik edilirler. Çocuklar, deneyimlerini yeniden inşa ederek, sorunlara çözüm bularak, eleştirel düşünme yoluyla, hareketleriyle, tartışarak, akıl yürüterek, dil ve matematiği kullanarak öğrenirler ve bunu günlük yaşantılarının rutini içerisinde yaparlar.

Öğrencilerimiz sadece eğitim geçirdikleri yıllar içinde değil, iş hayatında, sosyal hayatta ve kendilerini temsil edecekleri tüm ortamlarda fark yaratacak şu yapıtaşları ile mezun olurlar.

• Çocuk Hakları
  • Demokratik Yaşam