PISA

PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) Türkiye’nin de üyesi olduğu Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından üçer yıllık dönemler hâlinde, 15 yaş grubundaki öğrencilerin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri değerlendiren bir araştırma projesidir.

Akademik

Çocukların öğrenirken bir yüz potansiyellerinin olmaması başarıları canlı bir öğrenme ortamı Okullarımızda eğitim stratejisi hedeflerimize ulaşmalıyız.

Sanat Programları: Estetik, Duygusal, Entelektüel ve Sosyal Gelişim

Öğrencilerimizin sanatsal gelişiminin, diğer derslerinde ve hayatlarının tüm alanlarında gösterdikleri başarıda büyük payı olduğuna inanıyor, ders programımızı oluştururken öğrencilerimizin en üst düzeyde öğreneceği şekilde planlama yapıyoruz.

Beden Eğitimi Programı: Sağlıklı ve Aktif Yaşama Teşvik

Beden eğitimi programı, öğrencilerin fiziksel eğitimlerini tamamladıklarında onlardan beklenen beceri, bilgi ve davranışları tanımlar.