Franchise Olmanın Avantajları

Franchisee Olmanın Avantajları

Canada School franchise sistemi, yatırımcılarıyla birlikte sağlıklı büyüme stratejisini ilke olarak benimsemiştir.

Kendi İşinde Kazanma İmkanı!

Düşük açılış maliyetlerimiz ve sunduğumuz karlı operasyon yönetimiyle yatırımınızın geri dönüşünü hızlı alabileceğiniz ve sürdürülebilir nakit akışını sağlayabileceğiniz başarısı kanıtlanmış iş modelimiz vardır.

Danışmanlık Desteği!

Lokasyon seçimi, işletmelerin başarılı olmasında en önemli kriterlerinden biri olduğu için Canada School olarak, yeni şube lokasyonlarının belirlenmesi konusunda titizlikle çalışmaktayız. Franchisee adaylarının tespit ettikleri ve sundukları lokasyon alternatiflerini, büyüme hedeflerimiz ve ciro potansiyelleriyle birlikte değerlendirerek onları en verimli lokasyona yönlendirmekteyiz.

Pazarlama Desteği!

Marka stratejimiz doğrultusunda müşterilerimize daha iyi anlatabilmek için pazarlama çalışmalarımızı ulusal ve yerel olmak üzere 2 ayrı koldan takip etmekteyiz. Ulusal pazarlamada; Franchisee reklam katkı payı ve Canada School’nın ulusal pazarlama bütçesiyle; Radyo, billboard, gazete, internet reklamları ve sosyal medya kampanyalarını yönetmekteyiz. Yerel pazarlamada; lokal iletişimlerle Canada School tanıtarak yeni müşteriler kazanmak amacıyla aktivitelerimizi gerçekleştirmekteyiz.

Operasyon Desteği!

Şubenizin açılışı dahil tüm operasyonu yönetme aşamasında her türlü ihtiyacınızı karşılayabilmek için şubenizden sorumlu saha ekibimizle yanınızdayız! Düzenli gerçekleştirilen şube ziyaretlerimizle operasyonu yönetirken ihtiyaç duyduğunuz her türlü desteği saha operasyonuyla vermekteyiz. Operasyon uzmanlarımız ciro rakamları, işletme maliyetleri, pazarlama faaliyetleri, rakip marka çalışmaları vb. tüm konularda franchise’larının performanslarını yakından ve sürekli takip ederek değerlendirmektedir. Ayrıca 7/24 destek alabileceğiniz Müşteri Hizmetleri hattımızla operasyonunuzu sekteye uğratmadan yönetme imkanı sunmaktayız.

Franchise / Ön Başvuru