Gelecek

Çocuklarımızın entelektüel, fiziksel, estetik ve sosyal gelişimini destekleyecek şekilde eğitim görüyor, eğitim modelimizi anlıyoruz; dünyanın en iyi üniversitelerini, onlar için sonuna kadar açıyoruz.

Öğrencilerimizi anaokul ve ilkokula alırken uluslararası okula kabul değerlendirme sistemleri olan ECR ve ECAA aracılığı ile değerlendiriyoruz. Birebir interaktif ve İngilizce olan bu değerlendirmeler öğrencilerimiz hakkında bize çok sayıda bilgi sunuyor. Bu bilgileri değerlendiren akademik koordinatörümüz öğrenci ile ilgili en iyi eğitim programını sizlere sunuyor.

Ortaokul ve Lise de ise Matematik ve İngilizce’den oluşan bir sınav ile öğrencilerimizi kabul ediyoruz. Öğrencilerimizin sadece İngilizce’yi değil, aynı zamanda Fransızca’yı da konuşabiliyor, yazabiliyor olması bizler için çok önemli.

Öğrencilerimiz liseye okullarımızda devam ederek hem Türkiye’deki hem de Kanada’daki üniversitelere kolaylıkla devam edebilir ya da liseden Kanada’ya geçiş yaparak kariyerlerini dünyanın en iyi üniversitelerinde sürdürebilir.

Öğrencilerimiz sizlere sunduğumuz kariyer haritası ile sizlerin önerileri ve talepleri doğrultusunda kariyer hedeflerini oluşturuyorlar.

Her iki ülkenin eğitim bakanlıkları tarafından kayıt altında bulunan öğrencilerimiz, eğitim hayatlarına Kanadalı öğrencilerle aynı şartlarda devam ediyorlar. Böylece eğitimlerini istedikleri zaman Kanada’da ya da diğer ülkelerdeki uluslararası okullarda sürdürebiliyorlar; ilkokul, ortaokul ve liseden Kanada’daki okullara doğrudan geçiş hakkına sahip oluyorlar.

Global bir Alumni Network yani mezuniyet ağının bir parçası olan öğrencilerimiz yurtdışında bir çok ulusal ve uluslararası şirkette çalışan arkadaşları ile tanışıyor ve onlarla uzun yıllar sürecek dostluklar kuruyorlar. Yıllar içinde her ülkedeki mezun ağı ile kendi konularında destekler alabiliyorlar.

Parents as Partners

Velilerimizin gerek ders saatlerine gerekse de etkinliklerimize sürekli katılımlarını teşvik etmenin yanında, okulumuzla ilgili öneri ve görüşlerine de büyük önem veriyoruz.

Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm b...

Organik Yaşam