Neden Farklıyız?

Eğitimde süreklilik ilkesi, okullarımızda anaokulunda başlayan branş ve kulüp dersleri, ilkokulda da devam eder. Böylece miniklerimiz anaokulu çağında tanıştıkları spor ya da sanat aktivitelerini, farklı yoğunluk seviyeleri gözetilerek ilkokulda da yapmaya devam ederken, kendilerini daha iyi geliştirme olanağı bulurlar.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Okulumuzda, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) programı uygulanmaktadır.

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenmektedirler

Sorgulama Temelli Öğrenmenin İlkeleri

Sorgulamaya dayalı öğrenme sürecinde öğrencilerin sınıflarda nişanlı, kendinden yönlendirmeli öğreniciler olarak gelişme ihtimalinin daha yüksek olur.