Neden Farklıyız?

Çocuğunuz gelecek kaygısı olmadan Türkiye’de ve tüm dünyada geçerli akredite diploma ile üniversiteye dünyanın her yerinde kolayca devam edebiliyor.

Yapıtaşlarımız

Çocuğunuzun gelecekteki gelişimi ve öğrenimi için sağlam bir temel sağlayacak olan kendine güven duygusu, olumlu tutumlar ve sosyal davranış sorumluluğunu geliştirmek bizim öncelikli değerlerimizdir.

Lise Hazırlık Yılı: Prep Year

Ortaokulu okulumuzda okuyan öğrencilerimiz lisemize hazırlık yılı okumadan direk geçiş hakkına yani 9. sınıfa başlama hakkına sahiptir.

Eğitim Programımız

Pisa, Akademik, Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Okulumuzda, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) programı uygulanmaktadır.

Yabancı Dil: İngilizce & Fransızca

Lise de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir. İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı mevcuttur.

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenmektedirler

Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm beslenme programımızı %100 doğal, organik ve mevsiminde yetişen gıdalardan oluşan menüler üzerine kurduk...

Çift Diploma: Uluslararası Diplomalı Dünya Vatandaşları

Lisemizden mezun olacak öğrencilerimiz; Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından verilen lise diplomasına ek olarak, Kanada ve dünyanın diğer ülkelerinde de geçerli olan bir diplomayla sahip oluyorlar.

Uluslararası Üniversiteler

Dünyanın en önemli üniversiteleri bugün Türkiye'deki tercihlerini ileri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen okullarımızdan yana kullanıyor.