Neden Farklıyız?

Çocuğunuz gelecek kaygısı olmadan Türkiye’de ve tüm dünyada geçerli akredite diploma ile üniversiteye dünyanın her yerinde kolayca devam edebiliyor.

Yapıtaşlarımız

Çocuğunuzun gelecekteki gelişimi ve öğrenimi için sağlam bir temel sağlayacak olan kendine güven duygusu, olumlu tutumlar ve sosyal davranış sorumluluğunu geliştirmek bizim öncelikli değerlerimizdir.

Lise Hazırlık Yılı: Prep Year

Ortaokulu okulumuzda okuyan öğrencilerimiz lisemize hazırlık yılı okumadan direk geçiş hakkına yani 9. sınıfa başlama hakkına sahiptir.

Eğitim Programımız

Pisa, Akademik, Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Okulumuzda, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) programı uygulanmaktadır.

Yabancı Dil: İngilizce & Fransızca

Lise de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir. İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı mevcuttur.

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenmektedirler

Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm beslenme programımızı %100 doğal, organik ve mevsiminde yetişen gıdalardan oluşan menüler üzerine kurduk...

Devam

Çift Diploma: Uluslararası Diplomalı Milletine ve Ülkemizin Değerlerine Bağlı Dünya Vatandaşları

Lisemizden mezun olacak öğrencilerimiz; Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından verilen lise diplomasına ek olarak, Kanada ve dünyanın diğer ülkelerinde de geçerli olan bir diplomayla sahip oluyorlar.

Uluslararası Üniversiteler

Dünyanın en önemli üniversiteleri bugün Türkiye'deki tercihlerini ileri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen okullarımızdan yana kullanıyor.

Kulüpler ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Okulumuzda; öğrencilerin yaş gruplarına ve gelişim düzeylerine uygun ve spordan sanata çok geniş bir yelpazeye yayılmış, zengin kulüp faaliyetlerimiz bulunmaktadır.

Gelecek

Çocuklarımızın entelektüel, fiziksel, estetik ve sosyal gelişimini destekleyecek şekilde eğitim görüyor, eğitim modelimizi anlıyoruz; dünyanın en iyi üniversitelerini, onlar için sonuna kadar açıyoruz.

Öğrenmede Sarmal Yaklaşım

Öğrenmede Sarmal Yaklaşım, ders programında derinleşen zorluk seviyeleriyle paralel olarak ana kavramlardan oluşan bir ders programının tasarlanması ve bu kavramların sürekli tekrar edilmesini ifade eden bir eğitim yaklaşımıdır

Industry 4.0

I. Sanayi Devrimi: 1780’li yıllarda, buhar makinasının icadı ve makine gücü ile üretim II. Sanayi Devrimi: 1870’li yıllarda elektriğin icadı ve seri üretim

College Counseling: Yurtdışı Üniversite Danışmanlık

Her bir öğrencimiz ile ilgilen College Counselling ofisimiz, öğrencimizin en üst üniversitelere kayıt ve kabul işlemlerinin gerçekleştirilmesi için işlem adımlarını Smart Coaching sistemi ile oluşturur. Öğrencilerimiz bir sistem dahilinde dünyanın bir çok ülkesinde bulunan en üst düzey üniversitelere kabuller alır ve kayıtlarını gerçekleştirir.

Uluslararası Üniversiteler

Exchange Programs: Lise Değişim Programları

Okulumuza eğitim alan öğrenciler 6. sınıftan itibaren Kanada’da Akademik Ay ve Akademik Yıl programlarına katılabilmektedirler.

Türkiye’deki Üniversiteler

Türkiye'dek üniversitelere 11 ve 12. sınıflardaki destek programlarımız ile öğrencilerimiz hazırlanmakta ve bu üniversiteleri kazandıktan sonra yabancı dili kullanmanın verdiği özgüven ile hazırlık yılını atlamaktadırlar.

Devam

Üniversite sizden ne ister?

Tüm dünyada geçerli bir diploma, uluslararası öğretmenlerden aldığını referanslar, Çok iyi bir İngilizce ve ikinci yabancı dil

Eğitim Destek Programları – Haftasonu

Dünyaca ünlü Smart Coaching ile hayallerinizdeki üniversitelere gireceksiniz.