Misyon & Vizyon

Misyonumuz

Çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamını geliştirmek.

Çocukların değer gördüğü,
İlişkileri önemsemenin teşvik edildiği,
Araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği,
Kendine has olmanın değerli olduğu,
Çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babaların da incelendiği,
Sıradışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak.
Sıra dışı bir kaliteye sahip bir pozitif öğrenme ortamı hayal etmektedir.

Hedeflerimiz
Çok kültürlü, çok dilli, yaratıcı, doğayı tanıyan ve gerçek anlamıyla seven çocukların yuvası olmak
Öğrencilerin duygusal, fiziksel ve entelektüel olarak tüm potansiyellerini kullanabilmelerini sağlamak
Güvenli ve önemseyen çevreler oluşturmak
Gelişimsel olarak farklı yaşlara uygun kaliteli programlar iletmek
İletişime teşvik etmek

Kurumumuzu eğitimde başarıyı getiren tüm etmenlerin uygulandığı ilk seviye olarak görüyoruz. Biz okulların çocukların yeteneklerinin beslendiği yerler olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle onlara keşfedebilecekleri, test edip öğrenebilecekleri, dokunacabilecekleri ve çevrelerindeki dünya ile fiziksel etkileşime geçebilecekleri bir özgürlük alanı sunuyoruz. Planlı, ölçülebilir ve sürdürülebilir içeriklere sahip eğitim ve öğrenme sistemleri geliştirerek çocuklarımızı, mutlu bir çocukluktan beslenen bireyler olarak yetiştirmenin sorumluluğuyla hareket ediyoruz.

Okullarımız

Okullarımız, K12 düzeyinde eğitim vermeyi amaçlıyoruz ve çocuklarımızı dünyanın eğitimde önde gelen ülkelerindeki ve Türkiye’deki en iyi üniversitelere yerleştirmeyi hedefliyoruz.

Early Childhood / Okul Öncesi

Türkiye’de ilk kampüslerimiz, 2015 yılının Eylül ayında İstanbul Levent’de 2016’da ise anaokulu ve ilkokul olarak hizmet vermek üzere Ulus’ta açıldı.

Primary School / İlkokul ve Ortaokul

İlkokulumuz, 2016-17 eğitim yılı itibariyle ilk öğrencilerini kabul etti.

Secondary School / Lise

Ortaokulumuz ve Lisemiz 2017-18 eğitim yılı itibariyle ilk öğrencilerini kabul etti.