Nasıl Franchisee Olurum?

Başvuru

Franchisee adayları yan tarafta bulunan Ön Başvuru Formu’nu doldurarak başvurularını kolayca gerçekleştirebilir.

Değerlendirme ve Davet

Franchisee adaylarının doldurmuş olduğu başvuru formları Canada Schools franchising kriterlerine göre incelenir, uygun bulunan adaylar yüz yüze görüşmeye davet edilir. Yüz yüze görüşmede adayın finansman, yönetim, operasyon ve benzeri konulardaki tecrübeleri değerlendirilir.

Sunum

Yatırım maliyeti, eğitim, ödeme planı, şirketin çalışma şekli, temin edilecek destekler ve bölge seçimi konusunda aday bilgilendirilir. Adayın bilgilendirilmesinin ardından, çalışacağı bölge ile ilgili yönetime fizibilite çalışmasını ve iş planlarını anlattığı detaylı bir sunum yapması istenir.

Ön Protokol

Yönetimin adayın sunumunu olumlu değerlendirmesi halinde bir ön protokol hazırlanarak aday ile ön anlaşma imzalanır. İlgili bölge yeni franchisee görüşmelerine kapatılır.

Sözleşme Süreci

Ön protokolün imzalanmasının ardından bir sonraki aşama olarak Franchisee sözleşmesi imzalanır.

Eğitim ve Sertifika

Aday ile imzalanan ön protokol ve sözleşmenin ardından 3 ay süren eğitim süreci başlar. Adayın şube yönetimi ve işleyişinde ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler Canada Schools Eğitim Departmanı tarafından aktarılır.

Şube Açılışı

Franchise sahibi, çalışanlar ve Canada Schools Yönetiminin katılımıyla şube açılışı gerçekleşir.

Franchise / Ön Başvuru