Neden Farklıyız?

Çocuklarımızın Bütünsel Gelişimi

Anaokullarımızda günlük program çocukların tüm alanlardaki gelişimini destekleyecek şekilde planlanıyor.

Eğlenerek Öğrenme

Yaş gruplarının gelişimsel hedeflerine uygun şekilde hazırlanmış olan programımızın temeli eğlenerek öğrenmeye dayanıyor.

Öğrenme Merakını Geliştirme

Çocuklarda okuma ve anlama becerilerini geliştirmeyi ve kalıcı hale getirmeyi hedefleyen zengin bir kaynak listesiyle desteklenen eğitim yaklaşımı, çocuklarda var olan doğal öğrenme merakını ve keşfetme isteğini pekiştiriyor.

Fransızca Eğitimi

Haftalık programda yer alan Fransızca etkinlik saati ile öğrencilerin Fransızca’yı sevmeleri hedefleniyor.

Yurtdışında Eğitim Hayatına Devam Etme İmkanı

Anaokullarımıza kayıtlı olan tüm öğrenciler kademeli olarak ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerine anadili İngilizce olan eğitimde en başarılı ülkelerde yer alan okullarda devam edebilecek düzeyde yetiştirilirler.

Sınıfımız – Dünyamız

Okulumuzun oyun temelli eğitim programında sınıflar öğrencilerin yaş gruplarına göre dizayn edilir. Oyun alanları, sınıf ortamı ve mobilyaların tasarımında doğal malzemeler kullanılırken, oyuncakların ahşap başta olmak üzere doğal malzemelerden üretilmiş olmasına özen gösterilir.

Eğitim Görselleri

Anaokullarımızda hem dersler ve aktiviteler sırasında hem de genel olarak okulun tüm alanlarında öğrencilerin dil ve akademik gelişimlerini destekleyen, yurtdışından gelen ve öğretmenler tarafından özel olarak hazırlanan görsel materyaller kullanılır. Görsel ve yazılı eğitim materyalleri Türk ve Kanadalı uzmanlar tarafından onaylanarak çift dilli olarak hazırlanır

Yabancı Dil

Çocuklarımız gün boyunca Kanadalı öğretmenlerimiz aracılığıyla, yabancı dille iç içe oluyor. Merak uyandırıcı etkinliklere katılırken, doğal yoldan yabancı dil öğreniyor.

Anadili İhmal Etmeden İngilizce Eğitimi

Anadili İngilizce olan eğitmenler tarafından sürdürülen İngilizce eğitimi yanında gün içinde ana dilini etkin kullanmasını sağlamaya dönük çalışmalara da yer veriliyor.

Yaratıcı Etkinlikler

Biz her çocuğun, içindeki sanatçıyı ortaya çıkarabileceği olanaklar sunuyoruz. Kendini ifade etmenin temel araçlarından biri olan sanatı çocuklarımızın hamurundan eksik etmiyoruz. Sanat, çocuklarımıza olaylar karşısında farklı bakış açıları sağlıyor. Problem çözme becerisi ve başladığı işi sonlandırma azmi gelişiyor.

Alanında Uzman Öğretmenler

Okullarımızda görev alan tüm öğretmenlerin okul öncesi eğitimde ve kendi alanında uzman diplomalı öğretmenler olması birinci önceliktir. Kadronun dil eğitimi ve akademik alanlardaki uzmanlığı ile eğitimcilikte sahip oldukları deneyim hem Türk hem de Kanadalı uzmanlar tarafından dikkatlice değerlendirilen kriterlerdir.

Uluslararası Standartta Eğitim

Eğitim dili İngilizce olan ülkelerde eğitim almaya giden öğrencilerimiz, İngilizce ve Fransızca olmak üzere çift dille eğitim almış olmanın yanısıra, akademik olarak uluslararası yeterliliğe sahip olduklarından, eğitimlerine yıl kaybına uğramadan yurtdışında devam edebilirler.

Öğrenme Merkezleri

Her sınıfta uluslararası eğitim modelimizi vurgulayan ve öğrencilerin becerilerini destekleyen öğrenme köşeleri bulunur. Bu köşelerde öğrenciler, öğretmenleri tarafından zihinsel, bedensel ve akademik gelişimlerini desteklemeye, özgüvenlerini artırmaya yönelik olarak özel hazırlanan materyaller ile çalışırlar.

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenmektedirler

Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm b...