Neden Eğitim Franchise Almalıyım?

K12 eğitim vermeyi amaçlayan ve çocuklarımızı dünyanın eğitimde önde gelen ülkelerindeki ve en iyi üniversitelere hedefleyen prestijli ve talep gören okul markalarından birinin çatısı altına gireceksiniz.

Nitelikli ders materyalleri, tam öğrenme odaklı öğretim modeli, öğrencinin tüm öğrenme (fiziksel, bilişsel, duygusal, sosyal, özyönetim) gelişmesi ile ilk günden itibaren maksimum öğrenci ve veli memnuniyetine sahip bir okul olacaksınız.

Emek ve sermayenizi yeni bir okul konsepti olmanın yaşayacaksınız. Öğrenme maliyetiniz azalacak, Yatırımınızın dönüş süresi kısalacak, zamandan tasarruf edecek ve en önemlisi verimliliğiniz artacaktır.

Başarıyı her zaman daha iyi bir eğitime odaklanmış, yıllardır başarımızı bambaşka bir işbirliği ile zirvelere isteyen, Türkiye’de çağın eğitim yönetimi veımı adına büyük projelere imza atmak için Canada School Yatırım Ortaklığı Formunu doldurmanızı rica ederiz.

Franchise / Ön Başvuru