Öğrenmede Sarmal Yaklaşım

Öğrenmede Sarmal Yaklaşım, ders programında derinleşen zorluk seviyeleriyle paralel olarak ana kavramlardan oluşan bir ders programının tasarlanması ve bu kavramların sürekli tekrar edilmesini ifade eden bir eğitim yaklaşımıdır. Yeni kavramlar artan zorluk derecesine kademlendirilerek öğretilir ve öğrencilerin o konuda git gide daha derin bilgi edinmeleri sağlanır. Öğrenme süreci uzatılarak, o konuda uzmanlık sağlanana dek kavramlar yinelenerek öğretilir.

Türkiye’de sadece okullarımızda uygulanan SRP sistemi ile öğrncilerimiz akademik performanslarının en üst noktalarına çıkmakta ve aynı zamanda üniversite hayatlarında aldıkları eğitimi kullanarak daha üst bir akademik düzeye ulaşabilmektedirler.

Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm beslenme programımızı %100 doğal, organik ve mevsiminde yetişen gıdalardan oluşa

Yabancı Dil: İngilizce & Fransızca

Lise de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir. İngilizceleri yeterli olmaya...