Organik Beslenme

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden Anaokulumuzda çocukların sağlıklı gelişimi için çocuklara sağlıklı beslenme kültürü veriliyor. Tüm yemekler, organik ve mevsiminde ürünlerle hazırlanıyor. Sağlıklı beslenen çocuklar, standartlara uygun büyüme gösteriyor ve öğrenme hızı da ona göre artıyor. Organik beslenme anlayışla çocuklarımıza sunduğumuz menülerimiz diplomalı bir gıda mühendisi tarafından oluşturuluyor ve okulumuzda organik şeflerimiz tarafından üretiliyor. Ailelere de bu sisteme dâhil olması için gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.

Çocuklarımız için birbirinden lezzetli menüleri, yalnızca mevsim sebze ve meyvelerini kullanarak, baklagillerle ve etle birleştirerek oluşturuyor ve onları yeni tatlarla buluşturuyoruz. Kesinlikle şeker kullanmıyor, çocuklarımız için sağlıklı atıştırmalıkları, yine sağlıklı içerikleri bir araya getirerek oluşturuyoruz. Sabah kahvaltısı, öğe yemeği ve ikindi atıştırmalıklarından oluşan menülerimiz, haftalık olarak velilerimizle paylaşılıyor.

Besin değerleri karşılanan çocuklar, özgürce oynayabilecekleri ve temiz havayla iç içe olabilecekleri bir ortamda sevgi dolu bireyler olarak büyüyorlar.

• Zararlı ve kimyasal maddeler içermeyen menüler.

• Daha fazla vitamin ve mineral içeren organik gıdalar.

• Yeşille iç içe bir yaşam.

• Doğal oyun ortamları

• Bahçe etkinlikleri

Tüm kahvaltılarımız ve yemeklerimiz kendi mutfağımızda gıda mühendislerimizin denetiminde ve sertifikalı ürünler kullanılarak hazırlanmaktadır. Velilerimiz mutfağımızı gezebilir ve günlük kalori hesaplarını inceleyebilirler, aynı zamanda ürünlerimiz sertifikalarını kontrol edebilirler.