Organik Yaşam

Sağlıklı beslenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini doğrudan etkilediğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden tüm beslenme programımızı %100 doğal, organik ve mevsiminde yetişen gıdalardan oluşan menüler üzerine kurduk.

Doğal Ürünler

Dahası, tüm okullarımızda uyguladığımız organik beslenme anlayışına geniş bir anlam kazandırarak çocukların tüm yaşamını pozitif yönde etkileyecek ‘organik yaşam’ felsefesini yarattık. Çocukların her mevsim özgürce oyunlar oynayabileceği, toprakla, yeşille ve temiz havayla sürekli iç içe olabilecekleri ortamlar sunarak onların doğaya ve çevreye sevgi ve saygı dolu bireyler olarak, sağlıklı büyümeleri okullarımızda en çok önemsenen konuların başında geliyor.

Mevsim Sebzeleri

Organik beslenme anlayışla çocuklarımıza sunduğumuz kahvaltı, öğle yemeği ve ara öğün menülerimiz diplomalı bir gıda mühendisi tarafından oluşturuluyor ve okulumuzda organik şeflerimiz tarafından üretiliyor.

Tüm kahvaltılarımız ve yemeklerimiz kendi mutfağımızda gıda mühendislerimizin denetiminde ve sertifikalı ürünler kullanılarak hazırlanmaktadır. Velilerimiz mutfağımızı gezebilir ve günlük kalori hesaplarını inceleyebilirler, aynı zamanda ürünlerimiz sertifikalarını kontrol edebilirler.

Doğayı Tanıma

Doğa ile barışık, doğayı tanıyan, hangi mevsimde hangi meyve ve sebzelerin yetiştiğini bilen çocuklar yetiştiriyoruz. Çocuklarımız her fırsatta doğa ile ilgili bilgilerini geliştiriyorlar ve pekiştiriyorlar. Çocuklarımıza doğa ve doğal yaşam ile ilgili konuşmacılar çağırarak, onlarla tanışmalarını ve doğal yaşam felsefesini öğrenmelerini teşvik ediyoruz. Etkinliklerimizden bu konuşmacı bilgilerine erişebilir, PTA (Okul Aile Birliği ) vasıtasıyla da konuşmacı önerebilirsiniz.

Gelecek

Çocuklarımızın entelektüel, fiziksel, estetik ve sosyal gelişimini destekleyecek şekilde eğitim görüyor, eğitim modelimizi anlıyoruz; dünyanın en iyi üniversitelerini, onlar için sonuna kadar açıyoru

Yapı Taşları: Four Pillars

Okullarımızın eğitim modeli, farklı ülkelerde eğitim alanında gerçekleştirilen reformların incelenmesi sonucunda; dünyac...