Akademik

Okullarımızda, Kanada ve Türk eğitim sistemlerinin bir araya getirilerek birbirine entegre edilmesiyle geliştirilen özgün bir akademik program kullanılmaktadır.

PISA

PISA (Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı) Türkiye’nin de üyesi olduğu Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından üçer yıllık dönemler hâlinde, 15 yaş grubundaki öğrencilerin kazanmış oldukları bilgi ve becerileri değerlendiren bir araştırma projesidir.

Sanat Programları: Estetik, Duygusal, Entelektüel ve Sosyal Gelişim

Öğrencilerimizin sanatsal gelişiminin, diğer derslerinde ve hayatlarının tüm alanlarında gösterdikleri başarıda büyük payı olduğuna inanıyor, ders programımızı oluştururken öğrencilerimizin en üst düzeyde öğreneceği şekilde planlama yapıyoruz.

Müzik

Anaokulundan 5.sınıfa kadarki süreyi kaplayan müzik eğitim programımız en üst sıralarda yer alan programların incelenmesinden ve derlenmesinden oluştu...

Beden Eğitimi Programı: Sağlıklı ve Aktif Yaşama Teşvik

Beden eğitimi programı, öğrencilerin fiziksel eğitimlerini tamamladıklarında onlardan beklenen beceri, bilgi ve davranışları tanımlar.