Eğitim Destek Programları – Haftasonu

Okullarımızda bulunan Uluslararası Ofis öğrencilerimize ve velilerimize uluslararası eğitim alanlarında bir eğitim koçu olarak hareket ederek hedeflerine ulaştırmaktadır. Aynı zamanda 8. sınıf öğrencilerimiz için eğitim destek programları mevcuttur.

– Türkiye Okullar Destek Programı

Öğrencilerimiz hafta sonları Türkiye Liseleri Destek Programı ‘na katılabilirler. Türkiye’deki Liseleri hazırlık okullarımızda 8. sınıfları kapsar. SPR eğitim sistemi ve S | R | A sürekli değerlendirme sistemi ile birlikte öğrencilerimiz Türkiye’de tercih ettikleri okullar arasında en iyi yerleri kazanacaklardır.

– İngilizce Destek Program

Ortaokulda öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir. İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı mevcuttur. Öğrencilerimiz İngilizce destek programına yaz aylarının yanında haftasonları içinde dahil olabilirler. Materyaller İngilizce olarak hazırlanmış ve öğrencilere konusunda uzman öğretmenleri tarafından sağlanmaktadır.

– Fransızca Destek Program

Fransızca eğitimine önem veren okulumuzda Fransızca ikinci yabancı dil olarak verilmektedir. Öğrenciler her yıl artan seviyede bir Fransızca ile ilerleyeceklerdir. Fransızca için FSL programı çerçevesinde eğitim materyalleri Fransızca olarak hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz yaz aylarında ve hafta sonlarında Fransızca destek programlarına katılabilmektedirler.

supportserv
Uluslararası Eğitim ve Kulüpler

Parent as Partners

Akademik kadromuz ve tüm çalışanlarımız, çocuklarımızın en iyi eğitim olanaklarıyla buluşabilmeleri için velilerimizle o...