Neden Farklıyız?

Çok dilli ve çok kültürlü bir ortamda gelişen çocuğunuz, 21. yüzyıl yetkinlikleri kazanmış, tüm dünyaya ayak uydurabilen bir birey olarak yetişiyor.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Okulumuzda, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) programı uygulanmaktadır.

Yapıtaşlarımız

Çocuğunuzun gelecekteki gelişimi ve öğrenimi için sağlam bir temel sağlayacak olan kendine güven duygusu, olumlu tutumlar ve sosyal davranış sorumluluğunu geliştirmek bizim öncelikli değerlerimizdir.

Uluslararası Eğitim ve Kulüpler

Okullarımızda bulunan Uluslararası Ofis öğrencilerimize ve velilerimize uluslararası eğitim alanlarında bir eğitim koçu olarak hareket ederek hedeflerine ulaştırmaktadır.

Eğitim Programımız

Ortaokul Eğitim Programımız: Akademik, PISA, Sanat Programı: Estetik, Duygusal, Entelektüel ve Sosyal Gelişim , Beden Eğitimi: Sağlıklı ve Aktif Yaşama Teşvik

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde öğrenmektedirler

Yabancı Dil: İngilizce & Fransızca

Lise de öğrencilerimiz İngilizce’yi CELPA® sistemiyle çok iyi bir seviyede öğreneceklerdir. İngilizceleri yeterli olmayan öğrenciler için ESL programı mevcuttur.

Uluslararası Ofis – Study Abroad

Student Centered Education

Öğrenci Merkezli Eğitim; öğrenciyi öğrenme sürecinin öznesi olarak görür. Okuldaki ve sınıftaki tüm öğrenme ortamları öğrencinin etkin öğrenebilmesi amacıyla tasarlanır. Öğrenci tüm eğitim öğretim süreçlerinde oldukça aktiftir.

Inquiry Based Learning

Türkçe’ye Sorgulama Temelli Öğrenme olarak tercüme edilen “Inquiry Based Learning” kavramı, öğrencide kalıcı ve etkin öğrenmenin sağlanması amacıyla kullanılan bir eğitim modelidir.