Seminer: Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma – Adana

Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma - Adana
Adana Divan Oteli
18.30

Televizyon dünyasında pek çok programın yapımcılığı ve editörlüğünü üstlenen Dr. Cansel Poyraz Akyol haber ve gündemde yer alan konularla ilgili uzmanlığını öğretim üyesi olarak verdiği derslerle ortaya koyuyor.

2002 yılından beri ODTÜ’de görev alarak mutluluk, afet psikolojisi, depresyon, stres ve kaygı hususlarında makaleler ve kitaplar yayınlayan Dr. Klinik Psikolog Mehmet Şakiroğlu akademik hayatını Adnan Menderes Üniversitesi’nde sürdürürken bir yandan da televizyon ve radyo programlarına katılmaktadır.

Hem medyanın içinde sıklıkla yer alan hem de bu yaklaşımlarını akademik bir tavırla yansıtabilen iki değerli konuşmacımız “Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma” Semineri ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında yeni kampüsümüzle yer alacağımız Adana’da, 11 Nisan Perşembe günü saat 18.00’da Divan Otel’de buluşuyor.