Seminer: Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma – İstanbul

Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma – İstanbul
Florya Kampüs
18:30

Televizyon dünyasında pek çok programın yapımcılığı ve editörlüğünü üstlenen Dr. Cansel Poyraz Akyol haber ve gündemde yer alan konularla ilgili uzmanlığını öğretim üyesi olarak verdiği derslerle ortaya koyuyor.

2002 yılından beri ODTÜ’de görev alarak mutluluk, afet psikolojisi, depresyon, stres ve kaygı hususlarında makaleler ve kitaplar yayınlayan Dr. Klinik Psikolog Mehmet Şakiroğlu akademik hayatını Adnan Menderes Üniversitesi’nde sürdürürken bir yandan da televizyon ve radyo programlarına katılmaktadır.

Hem medyanın içinde sıklıkla yer alan hem de bu yaklaşımlarını akademik bir tavırla yansıtabilen iki değerli konuşmacımız “Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma” Semineri ile 22 Nisan Pazartesi 18.00’da Florya Kampüsümüzde bizlerle olacak.