Seminer: Özgür Bolat Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?

Nisan, Perşembe
Özgür Bolat Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?
Florya Kampüsü
18.30

Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Dr. Özgür BOLAT, Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yapmasının ardından, Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıllık öğretim görevliliği yapmasının ardından Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden almıştır. 2007 yılında Yeni Zelanda’da yapılan uluslararası bir konferansta ‘En İyi Genç Araştırmacı’ ödülünü alan BOLAT, son yıllarda kurmuş olduğu Gelişen Aile Akademisi bünyesinde kurmuş olduğu Anne Baba Okulu ile ebeveynlere mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmenin prensiplerini öğretmektedir.

Yaptığı çalışmalarla kendisini kanıtlayan ve alanında uzmanlaşan Dr. Özgür Bolat değerli fikirleri ve rehberliğiyle 11 Nisan Perşembe günü saat 18.00’da Florya Kampüsümüzde olacak.

/landing/ozgur-bolat-etkinligi/

Çocuklarımızın sorgulayan, araştıran, öğrenen, bulan, düşünen bireyler olmasını çok istiyoruz. Bunların hepsi ebeveyn için övünülesi, çocuk için takdir edilesi durumlar. Geleceğe yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz; çünkü bir zamanlar yan bile bakmadığımız yaratıcılığın ne denli önemli olduğunu artık kavradık.

Acaba bu süreçte üstümüze düşenler neler? Hemen evimize en yakın yaratıcılık kurslarını araştırmaya mı başlamalı yoksa biraz “saksı”yı mı çalıştırmalı? İkinciyi dinlemek isteyenleri saksılarıyla birlikte bekleriz; içine güzel fikirler ekeceğiz.

Reklam sektöründe yazar ve yaratıcı grup başkanı olarak başladığı iş yaşamından sonra binlerce ebeveyne blog yazıları ve kitaplarıyla ilham olmaya devam eden “Oyuncu Anne” Şermin Yaşar, ‘Yaratıcı Çocuklar, Yaratıcı Annelik’ Semineri ile 21 Haziran Perşembe 18:30’da Florya Kampüsümüzde.

Katılımınız bizi çok mutlu eder,

Sevgilerimizle

Kanada Okulları