Seminer: Sinan Canan ile Bizim Evdeki Ergen

Seminer: Sinan Canan ile Bizim Evdeki Ergen
Moda Kampüsü

Değerli Velimiz ve Öğrencimiz,

10 yaşından itibaren yaşanmaya başlanabilen “ergenlik” ailelerin gündeminde de eşzamanlı yerini alıyor. Bu dönemdeki değişimleri hafif atlatan gençler ve ebeveynlerin yanı sıra etkilerini daha yoğun ya da olumsuz hisseden aileler de olabiliyor.

9 Haziran Cumartesi saat 13:30’da Kanada Okulları Moda Kampüsünde gerçekleşecek “Bizim Evdeki Ergen” başlıklı ücretsiz seminerimizde, Prof. Sinan Canan’ın net, kolay ve jargonsuz anlatımıyla ergenlik dönemini mercek altına alıyoruz.

Biyoloji mezunu, fizyoloji doktoru, sinirbilim sevdalısı, Açık Beyin Eğitim ve Danışmanlık’ın kurucusu ve Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Sinan Canan ile beynimizin temel çalışma ve gelişme prensiplerinin konuşulacağı seminerde, özellikle çocukluk ve ergenlik süreçleri, bu süreçlerde ebeveynlere düşen görevler hakkında sohbet ediyoruz.

KONULARIMIZ

Beyin Nedir Ne Değildir
Beyin Nasıl Gelişir
Ergenlikte ve Gençlikte Beyin
Öğrenme ve Hafızanın Sırları
Motivasyon ve Başarı Nereden Gelir
Biyolojimizdeki Bilgeliği Nasıl Kullanabiliriz

Katılımınız bizi çok mutlu eder,
Sevgiler,

Kanada Okulları

Tarih: 9 Haziran Cumartesi
Yer: Moda Kampüsü / Şifa Sok. No:19 Moda – Kadıköy
Telefon: 0542 637 65 99

Program Akışı
Karşılama: 13:30
Seminer: 14:00-15:30

Önemli Not: Hazırlığımız açısından aşağıdaki hemen kayıt ol linkinden ya da telefon ederek katılımınızı bildirmenizi rica ederiz.