Uluslararası Eğitim ve Kulüpler

Okullarımızda bulunan Uluslararası Ofis öğrencilerimize ve velilerimize uluslararası eğitim alanlarında bir eğitim koçu olarak hareket ederek hedeflerine ulaştırmaktadır. Aynı zamanda 8. sınıf öğrencilerimiz için eğitim destek programları mevcuttur.

Study Abroad – Uluslararası Eğitim

– Akademik Programlar

Öğrencilerimiz ortaokul ve lise dönemlerinde

* Kanada

* Amerika

* İngiltere

* Fransa

düzenlenen akademik gezilere katılabilmektedirler. Ortaokulda Eylül, Şubat, Mayıs ve Temmuz aylarında 2 ve 4 hafta olarak düzenlenen Akademik Ay programlarında öğrenciler okullarda Matematik ve Fen derslerini İngilizce akranları ile birlikte almaktadırlar.

– Kulüpler

Okulumuzda; öğrencilerin yaş gruplarına ve gelişim düzeylerine uygun ve spordan sanata çok geniş bir yelpazeye yayılmış, zengin kulüp faaliyetlerimiz bulunmaktadır.

Okulumuzda sunulan klüp faaliyetlerinin yanında sosyal ve sanatsal etkinlikler öğrencilerin çalışmaya karşı olumlu bir tutum geliştirmesi, kendilerini tanıması, düşünme ve bağımsız çalışma becerisi edinmesi, yeteneklerini keşfedip geliştirmesi ve birlikte yaşamayı öğrenmesi için bulunmaz fırsatlardır. Bu faaliyetler aynı zamanda sunulan akademik programla iç içedir.

Haftasonları düzenlenen klüp faaliyetlerine öğrencilerimiz ve velilerimiz katılabilirler.

Uluslararası Ofis – Study Abroad

Eğitim Destek Programları – Haftasonu