Uluslararası Ofis – Study Abroad

Okullarımızda bulunan Uluslararası Ofis öğrencilerimize ve velilerimize uluslararası eğitim alanlarında bir eğitim koçu olarak hareket ederek hedeflerine ulaştırmaktadır.

Study Abroad – Uluslararası Geziler

– Akademik Programlar

Öğrencilerimiz ortaokul ve lise dönemlerinde

* Kanada

* Amerika

* İngiltere

* Fransa

düzenlenen akademik gezilere katılabilmektedirler. Ortaokulda Eylül, Şubat, Mayıs ve Temmuz aylarında 2 ve 4 hafta olarak düzenlenen Akademik Ay programlarında öğrenciler okullarda Matematik ve Fen derslerini İngilizce akranları ile birlikte almaktadırlar.

– College Tour

Ayrıca bu ülkelere düzenlenen College Tour (üniversite turları ) katılarak üniversite yetkilileri ilde birebir görüşebilmektedirler. Bu kapsamda

Toronto

Boston – NY – Washington

London

üniversite kabul turları bulunmaktadır.

– Üniversite Görüşmeleri – PTA

Bunun dışında başta Kanada olmak üzere, Amerika, İngiltere ve Avrupa’dan bir çok üniversite okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği ile işbirliği çerçevesinde velilerimiz ile görüşmektedirler. Kasım ve Nisan aylarında yapılan bu görüşmeler konusunda okul aile birliği ile temasa geçebilirsiniz.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

Okulumuzda, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) programı uygulanmaktadır.

Uluslararası Eğitim ve Kulüpler

Uluslararası Eğitim ve Kulüpler