Uluslararası Projeler

Okulumuzda öğrencilerimiz başta Kanada ve Amerika ile olmak üzere uluslararası projelere katılırlar. Bu projelerdeki en önemli avantajları dil yetkinlikleri ve dünyanın en ilerideki eğitim programının uygulanması ile elde ettikleri kazanımlardır.

Öğrencilerimiz her zaman uluslararası bir network içinde akranları ile bilgilerini paylaşırlar ve çalışırlar. Bu projelerde çalışırken online sınıflar ile Kanada’daki okullarla birebir temas ederler ve konularındaki güncel gelişmeleri takip edebilirler. Aynı zamanda bir başka ülkede olan teknoloj ve bilim alanındaki son gelişmeleri takip edebilirler.

Okulumuzda aynı zamanda öğrenci kulübü olarak MUN (Model United Nations) bulunmaktadır. En önemli fark olarak sadece Avrupa Birliği ülkeleri değil, Kuzey Amerika’da konuları arasında olacaktır.

Nitelikli Öğretmen

Çift Dilli Eğitim

Öğrencilerimiz; anaokulundan başlayarak, ilkokul, ortaokul ve lisedeki tüm ana dersleri Türkçe ve İngilizce olarak iki d...

Çift Dilli Eğitim