Yabancı Dil

Okullarımızda çocuklarımız İngilizce ve Fransızcayı yaşayarak, oyunlar oynayarak, eğlenerek günün her anında öğreniyor; çünkü öğrenmek onlar için çocuk oyuncağı… Heyecanlı, öğrenmeye meraklı, kıpır kıpır miniklerimiz, sınıf içi ve sınıf dışı oyunlarla, zengin eğitim materyali ve başarısı uluslararası olarak da kanıtlanmış yöntemlerle, uzman eğitim kadromuz ve native öğretmenlerimizle her iki dili doğallıkla öğreniyor.

Anaokullarımızda tam zamanlı İngilizce ve Fransızca  sınıflarımız vardır. Anglophone ve Francophone sistemlerinde eğitim veren bu sınıflarımız tüm anaokullarımızda mevcuttur.

Öğrenmede Sarmal Yaklaşım

Öğrenmede sarmal yaklaşım, ders programında derinleşen zorluk seviyeleriyle paralel olarak ana kavramlardan oluşan bir ders programının tasarlanması ve bu kavramların sürekli tekrar edilmesini ifade e