Yapıtaşlarımız

Okullarımızın eğitim modeli, farklı ülkelerdeki eğitim sistemlerinde gerçekleştirilen reformların incelenmesi sonucu oluşturulan dünyaca tercih edilen öğretim sistemlerinin ışığında oluşturuldu. Okullarımızda öğretim sisteminin gelişimi süreklidir. Bunun anlamı, geliştirilen öğretim sisteminin uygulamaya konulması sonrasında tekrar bir araştırma ve geliştirme sürecinin başlamasıdır.

Ölçülebilir yeteneklerdeki başarılarını uluslararası sınavlarla ortaya koyan, ölçülemeyen becerileri de günlük hayatın içinde olumlu tutum ve davranış olarak sergileyen öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen okullarımız, öğrencilerinin eğitim hayatına dâhil oldukları ilk andan itibaren çok önemli prensiplerle karşılaşmalarını sağlıyor. Okullarımızı dünya çapında parlayan bir yıldız haline getirmeyi hedefleyen eğitim sisteminin yapı taşları şunlar:

Çocuk Hakları
Kaynaştırma / Katılımcı Olma
Adalet Duygusu
Severek Yapmak
Önemsemek
Demokratik Yaşam
Kendine Özgülük
Bağımsızlık
Yaşama ve Öğrenme için
Arzu
İnsan İlişkileri / İletişim
Hayal Gücü / Yaratıcılık /
Oyun
Güzelduyu / Estetik
Toplum ve Çevre
Bilinci / Saygı
Sosyal Sorumluluk Bilinci

Parent as Partners

Velilerimizin gerek ders saatlerine gerekse de etkinliklerimize sürekli katılımlarını teşvik etmenin yanında, okulumuzla ilgili öneri ve görüşlerine de büyük önem veriyoruz.

Neden Anaokulumuz?

Çocuklarımızın Bütünsel Gelişimi: Anaokullarımızda günlük program çocukların tüm alanlardaki gelişimini destekleyecek şe...

Neden Anaokulumuz?